Tapasaften

Jeg tror jeg kan snakke for alle når jeg sier at tapas er utrolig godt! Så mye digg å velge mellom , her finnes noe for alle. Jeg kjøpte som sagt en del produkter da vi var I Spania og i går fant jeg frem noen godbiter og stelte i stand en tapasaften. Supergodt og ikke minst veldig koselig. Det å bruke lang tid på maten, nyte de ulike rettene og kanskje starte på runde 2 og 3 er helt herlig. Perfekt helgekos med andre ord. ✨✨✨

I går falt valget på noen gode oster – manchego, brie og smøreost. Perfekt med litt knasende kjeks og godt syltetøy. Jeg måtte også finne frem den helt utrolige Iberia skinken jeg fant i Marbella samt litt krydret salami. Som tilbehør mikset jeg sammen litt aioli som er et must på tapasbordet. Ha også en liten skål med oliven tilgjengelig – Y U M✨

Da håper jeg du har fått litt inspirasjon – kanskje blir det tapas i helgen?

Maria💛

LagreLagre

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.