Rustikke kokoslapper

2B0721EB-F16B-434B-91F8-075B9A13AABF

Du trenger💛

4 egg

2ss sukrin+

50g smør

2dl kokosmel

1ts fiberhusk

2dl melk (jeg bruker mandelmelk)

Et dryss med kanel, vaniljepulver og kardemomme

Slik gjør du💛

Start med å smelte smøret i en liten gryte og sett til siden. Visp eggene og sukrinet luftig og tilsett smøret. Ha oppi resten av ingrediensene og rør godt. La røra svelle i ca 10 minutter. Stekes på medium varme. Bruk god og la lappene steke en stund før du snur dem.

AC1267CA-1CBE-40CC-AA55-F1A7345E69FF.JPG

LagreLagre

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.